Het is tijd om de eigen bedrijfsruimtes een andere kleur te geven, de kantine een goede opknapbeurt of werkplekken opnieuw in te richten. Daar kun je ook het personeel voor inzetten, wanneer er een rustige periode is of wanneer er onvoldoende budget is om de volledige klus door professionals te laten uitvoeren.
Maar ook als een vorm van teambuilding want samen klussen werkt verbindend. Wat is er mooier dan zelf je eigen werkruimte op te frissen.

Ontbreekt het je aan tijd om dit te organiseren en te plannen?
Dan is deze optie mogelijk een oplossing voor jou. Ik kom ter plekke de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. We overleggen met hoeveel mensen de klus gedaan kan worden, ik zorg desgewenst voor de benodigde materialen en tijdens de uitvoering begeleid ik het personeel. Samen zorgen we voor een mooi eindresultaat. Iedereen draagt op eigen wijze zijn of haar steentje bij en kan aan het eind van de dag met trots en voldaan gevoel terugblikken. Tevens hebben ze een gezellige teamdag gehad!

Mijn kracht is dat ik mensen in beweging zet en hun mogelijkheden zie en stimuleer. Ik zet hiervoor mijn enthousiasme en humor in. Zelfs degene met de grootste weerstand krijg ik mee. Zo kan iedereen aan het einde van de klus met een voldaan gevoel terugkijken op wat er gerealiseerd is.